سرطان سینه التهابی، نوع نادر سرطان سینه است و دارای برخی علائم هشداردهنده غیرعادی است که بسیاری از زنان متوجه آنها نمیشوند که میتواند نشانه این بیماری باشد.
بسیاری از ما در سنین ۲۰ تا ۳۰ سالگی به سرطان فکر نمی کنیم اما تحقیقات اخیر نشان داده است که افرادی که پس از سال ۱۹۹۰ متولد شده اند، بیش از هر نسل دیگر در سنین قبل از ۵۰ سالگی به سرطان مبتلا می شوند.
سعید ابوالقاسمی رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: سرطان دومین عامل مرگومیر در کشور است و هرچقدر سن و امید به زندگی بالاتر میرود این موضوع اهمیت بیشتری پیدا میکند.
سرطان دهانه رحم یکی از بیماری هایی است که به سادگی می توان از آن پیشگیری کرده و در این میان تزریق واکسن های ویژه این بیماری می تواند عاملی قوی برای اجتناب از ابتلا به این بیماری باشد.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه بیماری سرطان ترسناک نیست، توضیحاتی درباره موضوعاتی که اخیرا درخصوص معجزه درمان سرطان مطرح شده، ارائه کرد.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به انتشار اخباری درباره پیدا شدن درمان سرطان و همچنین ساخت واکسنهای پیشگیریکننده از این بیماری واکنش نشان داد.
عضو هیات علمی گروه انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امروزه در جامعه ما شیوع مصرف دخانیات افزایش پیدا کرده و وحشتناکتر از آن سن استفاده از این مواد کاهش پیدا کرده است. صدای وضعیتی که امروز شاهد آن هستیم را دو دهه دیگر خواهیم شنید؛ در آن زمان سرطانها به شکل غیر قابل کنترلی افزایش پیدا کرده است.
متخصص رادیوتراپی آنکولوژی گفت:شیمی درمانی روی بافتهای بدن که در حال رشد هستند تاثیر بیشتری دارد و شیمی درمانی تزریقی به دلیل غیر اختصاصی بودن عوارض جانبی، روی بافتهای سالم در حال رشد از جمله سلولهای خون، مو و گوارش تاثیر دارد.
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات نظام ثبت سرطان مبتنی بر جمعیت، بروز استاندارد شده سنی سرطان در کشور نزدیک به ۱۶۸ در ۱۰۰ هزار نفر است.
رییس اداره پیشگیری از سرطان مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، با اشاره به رشد پنج درصدی سالیانه بروز سرطان در کشور در عین حال از درمان رایگان این بیماری در قالب نظام ارجاع خبر داد و گفت: بر این اساس مقرر شد خدمات تشخیص زودهنگام به شرط آنکه در شبکه بهداشتی درمانی در قالب نظام ارجاع صورت گیرد، تحت پوشش ۱۰۰ درصدی سازمانهای بیمهگر قرار گیرد....
رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران با اشاره به افزایش آمار سرطان در کشور،گفت:تکنولوژیهای جدید، نوع تغذیه و آلودگیهای محیطی در افزایش این بیماری موثر است.
به گفته یک پزشک کردستانی برای دونوع از سرطان ها واکسن وجود دارد؛ سرطان کبد که با واکسن هپاتیت ب که در دوره نوزادی تزریق می شود و نیز سرطان دهانه رحم که با واکسن گارداسیل در سنین بالای 15 سال در خانم ها تزریق می شود و از سرطان دهانه رحم که یکی از عوامل ایجاد کننده ویروس پاپیلوم است جلوگیری می کند.